Erkend leerbedrijf

Bij SDV Groep draait alles om bouwen aan de toekomst. We zijn een gezellige bende bouwers die jonge talenten omarmen en koesteren. Bij ons krijgen leerlingen en stagiaires de kans om hun skills te ontwikkelen terwijl ze de kneepjes van het vak leren. Samen zorgen we voor een stevige fundering voor de bouwers van morgen!

Stage in de bouw

Bij SDV Groep geloven we sterk in het investeren in jong talent. Daarom zijn we er trots op dat we erkend zijn als een officieel Leerbedrijf. Dit betekent dat we voldoen aan de hoogste standaarden en de juiste certificaten hebben om een veilige en leerrijke omgeving te bieden voor onze stagiaires. Hier krijg je niet alleen de kans om mee te werken aan echte projecten, maar je krijgt ook de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om te groeien en te bloeien in de bouwwereld. Met ons team van ervaren vakmensen staan we klaar om je te inspireren en te helpen bij elke stap van je stage!

De bouw is wauw!

We geloven dat de bouw meer is dan alleen maar werk – de bouw is echt wauw! Bij ons krijg je de kans om je passie voor bouwen te ontdekken en te ontwikkelen, terwijl je werkt aan uitdagende projecten en samenwerkt met ervaren vakmensen. We investeren graag in jouw toekomst en bieden de juiste begeleiding en ondersteuning om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Sluit je aan bij ons team en ervaar zelf waarom de bouw bij SDV Groep wauw is!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze stage mogelijkheden? Neem dan contact op met Robin van Diemen.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf
Scroll naar boven

Wij zoeken jou!

We hebben 4 openstaande vacatures

Klaar om je carrière in de bouw naar nieuwe hoogten te tillen? Solliciteer nu online en word onderdeel van ons team bij SDV Groep!