Veiligheid

Van werkplekinspecties tot toolboxmeetings.

Veiligheid is topprioriteit

Bij SDV Groep begrijpen we als geen ander het cruciale belang van veiligheid op de bouwplaats. Onze activiteiten brengen inherent risico met zich mee, en daarom nemen we onze verantwoordelijkheid serieus als het gaat om veilig werken. Voor ons gaat veiligheid verder dan papierwerk en audits. We voeren maandelijks werkplekinspecties uit en organiseren toolboxmeetings om praktische veiligheidskwesties te bespreken.

Bovendien volgen onze medewerkers regelmatig trainingen om de veiligheidsvoorschriften actueel te houden en op de hoogte te blijven van nieuwe wet- en regelgeving.

Veilig hijsen

Een aantal van onze teamleden heeft met succes het certificaat voor veilig hijsen behaald. Deze prestatie onderstreept ons voortdurende streven naar veilig werken op de bouwplaats. Veilig hijsen is essentieel in onze activiteiten, en dit certificaat toont aan dat onze medewerkers niet alleen de theoretische kennis bezitten, maar ook de praktische vaardigheden om hijsoperaties veilig en efficiënt uit te voeren.

BHV

Een deel van ons team bij SDV Groep heeft hun BHV-diploma behaald! Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, of het nu op de bouwplaats is of in onze persoonlijke kring. Deze prestatie onderstreept onze inzet voor een veilige werkomgeving. Op naar nog meer veiligheid en teamwork!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze veiligheidsvoorschriften? Neem dan contact op met Daniëlle Obbes. Daniëlle is de VGM- coördinator van SDV Groep.

Behaalde certificaten

Scroll naar boven

Wij zoeken jou!

We hebben 4 openstaande vacatures

Klaar om je carrière in de bouw naar nieuwe hoogten te tillen? Solliciteer nu online en word onderdeel van ons team bij SDV Groep!