Over SDV Groep

Van woonhuis tot woonwijk, van fundering tot appartementencomplex

Jarenlange ervaring

Met jarenlange kennis en ervaring van zowel beton- als timmerwerk, hebben wij begin 2022 onze krachten gebundeld en zijn wij SDV Groep gestart. Wij bouwen aan de toekomst met deze jarenlange ervaring. Zo realiseren wij diverse (nieuwbouw) projecten; van woonhuis tot woonwijk, van fundering tot appartementencomplex. Het voldoen van de wensen van onze klanten en partners is onze hoogste prioriteit!

Wie wij zijn

SDV Groep is gevestigd middenin de Randstad, in Leimuiden. Begin 2022 hebben wij: Paul Vernooij, Robin van Diemen, Roel Vernooij en Michael Somers, onze krachten gebundeld. Gespecialiseerd in zowel beton- als timmerwerk. SDV Groep is een jong, flexibel en gemotiveerd bedrijf.

Onze missie

Bouwt aan de toekomst, dat is ons motto en daar kun je op rekenen bij SDV Groep. Duurzaamheid geen checklist die je afvinkt, maar gaat het om véél meer. Daarom loopt toekomstbestendig bouwen als een rode draad door alles wat we doen.

Wat maakt ons uniek?

Passie voor het vak

In ons jonge, dynamische en enthousiaste team leeft echt de passie voor de bouw. Met een flinke dosis ervaring en kennis onder de riem, gaan we flexibel en vol enthousiasme te werk. We zijn niet bang voor uitdagingen en storten ons er met volle energie in. Samen bouwen we aan een toekomst vol succes, gedreven door onze gedeelde liefde voor wat we doen.

Kom in contact

Scroll naar boven

Wij zoeken jou!

We hebben 4 openstaande vacatures

Klaar om je carrière in de bouw naar nieuwe hoogten te tillen? Solliciteer nu online en word onderdeel van ons team bij SDV Groep!