Sponsoring

SDV Groep steunt graag lokale initiatieven in de vorm van sponsoring. Zo sponsoren we lokale verenigingen, evenementen en goede doelen.

Lokale initiatieven en verenigingen

Bij SDV Groep vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij onze lokale gemeenschap en daarom steunen we graag lokale initiatieven die het verschil maken. We zijn trots om verenigingen zoals S.V. Kickers’69, Zwembad De Kleine Oase en Tennisvereniging Leimuiden te sponsoren. Door deze organisaties te ondersteunen, dragen we bij aan een bruisende en gezellige buurt waar iedereen kan genieten van sport, recreatie en sociale verbindingen. Lokale betrokkenheid is voor ons van onschatbare waarde omdat het bijdraagt aan een sterke en hechte gemeenschap waarin iedereen zich thuis voelt.

Een blijvende indruk

Sommige sponsorprojecten maken een blijvende indruk. SDV Groep voelt zich vereerd om betrokken te zijn bij het initiatief van zeven vrienden die op 16 april 2023 de Marathon van Rotterdam liepen ter ere van hun vriend Simmie. Door geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland eren zij zijn nalatenschap en helpen zij ernstig zieke kinderen om hun dromen waar te maken. We zijn trots om deel uit te maken van dit inspirerende avontuur.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de sponsor mogelijkheden? Neem dan contact op met Michael Somers.

Scroll naar boven

Wij zoeken jou!

We hebben 4 openstaande vacatures

Klaar om je carrière in de bouw naar nieuwe hoogten te tillen? Solliciteer nu online en word onderdeel van ons team bij SDV Groep!